INNOVEREN MET APPLICATION MODERNIZATION

Iedere organisatie wil flexibel zijn en zich voorbereiden op de toekomst, innoveren, groeien en daarmee meer omzet realiseren. Als je volledig wilt profiteren van de cloud en nieuwe technologie zoals serverless of containers, dan wil je legacy applicaties zo snel mogelijk moderniseren doormiddel van Application Modernization.

Maar hoe transformeer je een traditioneel applicatielandschap naar een moderne Cloud-omgeving? Innvolve heeft een ‘Application Modernization aanpak’ ontwikkeld die je applicatielandschap maximaal laat profiteren van alle moderne innovaties die vandaag de dag mogelijk zijn. Onze experts hebben veel ervaring bij verschillende organisaties waardoor we je tijdens het gehele traject van oriëntatie tot oplevering kunnen ontzorgen. Get Innvolved met onze bewezen Innovatieve en Innspirerende Application Modernization aanpak.

Start met het Assessment.
Voor een vaste prijs heb je een business case.

MET MICROSOFT AZURE ZIJN JE APPLICATIES KLAAR VOOR DE TOEKOMST

Veel organisaties kijken bij een migratie eerst naar de infrastructuur en daarna pas naar de applicaties. De applicaties worden dan via ‘Lift & Shift’ overgezet en krijgen vaak niet de aandacht die ze nodig hebben.

Een platformmigratie naar Azure is echter een ideaal moment om ook de applicaties te moderniseren. Zoek je naar verbetering van de productiviteit, wendbaarheid, snelheid, veiligheid, innovatiekracht en maximale gebruikerservaring? Dan is het moderniseren van applicaties een belangrijke stap om het gewenste resultaat te bereiken.

In deze visualisatie zie je de stappen die je tijdens het Application Modernization traject doorloopt. In fase één sta je aan het begin van een migratie naar de cloud. In fase vier ben je helemaal cloud-native.

Application Modernization

WAT INNVOLVE VOOR JOUW APPLICATIE KAN BETEKENEN

Van een pril idee tot duidelijke visie. Wij haken graag aan bij het begin, bepalen samen de koers en ontdekken kansen om het maximale uit je applicaties te halen. We zetten al onze kennis en ervaring in die we hebben opgedaan in voorgaande trajecten en delen deze kennis van begin tot eind van het traject. Hierdoor maak je gebruik van kant en klare oplossingen en componenten die al eerder in de praktijk zijn getest. Vanaf het begin krijg je inzicht in het proces en de kosten zodat je weet waar je aan toe bent en niet voor verassingen komt te staan.

DE VOORDELEN

Applicaties zijn het meest zichtbare onderdeel van je applicatie landschap. Het is het gereedschap van je mensen en daar wil je het maximale uithalen. Met meer dan 200 producten en cloudservices zijn de mogelijkheden van Azure eindeloos. En nog belangrijker, dat ook nog eens compliant met AVG én ISO27001.

INNVOLVE APPLICATION MODERNIZATION FASERING

Innvolve heeft een integrale aanpak ontwikkeld op basis van diepgaande Microsoft kennis en ervaring die we hebben opgedaan bij onze klanten. Deze kennis en best practices hebben we gecombineerd en vertaald naar vijf overzichtelijke stappen.

Application Modernization
APPLICATION MODERNIZATION

Readiness Assessment

In dit assessment brengen we samen het bestaande applicatie landschap in kaart. We kijken naar de mogelijkheden maar we benoemen ook de risico’s én haalbaarheid. We bepalen samen wat de wensen en prioriteiten zijn. Uiteraard hoort daar een high-level inschatting van de te verwachten investering en een helder stappenplan voor het vervolgtraject bij.

Start met het Assessment, voor een vaste prijs heb je een business case.

APPLICATION MODERNIZATION

Planning & Design

In deze fase bepalen we welke kennis er aanwezig is binnen de organisatie en waar er behoefte is aan expertise vanuit Innvolve. Op high-level bepalen we het design en de services welke zich vertalen in een implementatieplan en bijbehorende roadmap. Aangevuld met een impact assessment en een TCO-calculatie komen we samen tot de onderbouwing van de business case.

APPLICATION MODERNIZATION

Foundation

Dit is een belangrijke fase om het project succesvol te laten zijn. We stellen een team samen dat de kar gaat trekken en er worden communicatiekanalen opgezet. We betrekken alle stakeholders inclusief de beheerorganisatie. Tegelijkertijd leggen we de basis voor het securitymodel, documentatie, DevOps inrichting, tooling, werkplek inrichting en testen.

APPLICATION MODERNIZATION

Modernization

Scrum/Agile werkend gaan we aan de slag met jouw gemoderniseerde applicatie. Periodiek leveren we nieuwe versies én op basis van feedback maken we de applicatie steeds beter. We regelen het beheer en zorgen voor kennisoverdracht naar de organisatie.

APPLICATION MODERNIZATION

Operation

Wanneer de applicatie operationeel is zorgen we voor een beheerplan met Service Level Agreement (SLA). Applicaties worden wanneer gewenst technische en functioneel in beheer genomen en gemonitord. Op basis van een servicecontract onderhouden we de applicatie zodat deze stabiel, veilig én up-to-date blijft.

EEN APPLICATIE-LANDSCHAP ZONDER ZORGEN

We helpen je van begin tot eind met het moderniseren van één applicatie of je hele applicatie-landschap. Innvolve is meer dan alleen een partner voor de implementatie. Betrokkenheid zit in ons DNA en dat maken we ook graag waar in onze projecten. We delen kennis en nemen de verantwoordelijkheid om van ieder project een succes te maken.

LET'S TALK

PLAN EEN GESPREK IN

Neem contact op met onze Solution Architect Robbie of één van de andere Innvolvers!

 • Nu de Azure migratie is afgerond zijn we eigenlijk pas net begonnen. De mogelijkheden zijn vanaf nu eindeloos.

  Sander Groenenberg
  ICT manager Greenwheels

 • Het uiteindelijke resultaat na de Azure migratie is een besparing van een miljoen euro jaarlijks

  Ton Bogert
  IT manager bij VECOZO

 • Het zit in de naam, Innvolve is gecommitteerd, ze hebben de juiste insteek en zorgen ervoor dat het lukt.

  Ernesto Lopez de Vega
  Oprichter en Directeur Qwoater

WERKEN MET INNVOLVE

Omdat techniek pas interessant wordt als je het samen doet.