Blog

Corporate blog

Het laatste nieuws, marktontwikkelingen en trends op onze corporate blog.

02/05/2023

“0000, maar de volgorde zeg ik niet”

Het is vandaag niet zomaar een donderdag. Nee. Het is Wereld Wachtwoorddag. Er is weinig zo belangrijk als je gegevens veiligstellen. Achter digitale slot en grendel. Maar zo'n wachtwoord hè, hoe pak je dat het beste aan? 

02/05/2023

Private vs. Public Cloud

Zoals er verschillende Cloudproviders zijn, zijn er ook verschillende typen Cloud-computing. Het soort type wordt bepaald door de infrastructuur die wordt gebruikt. We kennen de Public Cloud en de Private Cloud én zelfs een hybride vorm van de combinatie van deze types.

04/04/2023

Pros en Cons: Softwareontwikkeling met Microsoft Azure

Microsoft Azure is een Cloudcomputingplatform en wint aan populariteit onder ontwikkelaars omdat het een uitgebreid scala aan tools en services biedt. Maar net als elke andere technologie geldt: het kent voor- en nadelen. En wat is makkelijker dan dat wij de belangrijkste voor- en nadelen van het gebruik van Microsoft Azure voor softwareontwikkeling in de Cloud kort beschrijven? Precies. Niet veel. 

28/03/2023

Weg met de USB’s, het is Wereld Back-up Dag!

Vrijdag 31 maart: Wereld Back-up Dag. Deze dag is niet alleen van toepassing voor IT-bedrijven zoals wij, maar voor álle internetgebruikers. Alle soorten data - zowel zakelijk als privé - wil je goed en veilig opslaan, met name om te voorkomen dat je het verliest. Geen USB's meer, maar online back-ups. En daar gaan wij nog even op in.

21/03/2023

Wat kan IT-serverbeheer leren van de cryptomarkt?

Bitcoin staat de laatste jaren flink - zowel positief als negatief - in de belangstelling. Maar, wat is Bitcoin nou precies? En welk verband kunnen we leggen tussen de cryptovaluta en de analyses die gemaakt worden voor technisch serverbeheer. Je voelt 'm al aankomen: er zijn veel overeenkomsten. Conclusie: hier kan technisch beheer we in de nabije toekomst ons voordeel mee doen. 

14/02/2023

Innvolve onder nieuw management

PERSBERICHT - Innvolve onder nieuw management. Innvolve waarborgt de continuïteit, kennis en kunde. Ruud van den Broek geeft de algemene directie door aan Roel Rens en Freek Voogt.

Nieuwsbrief

Stay tuned! Meld je aan voor onze innspirerende nieuwsbrief.

TRANSITIE NAAR DE AZURE CLOUD

VECOZO

VECOZO migreerde de volledige infrastructuur naar de Azure Cloud. Het resultaat? Een omgeving die zoveel meer schaalbaar, veilig en flexibel is. Én een besparing van meer dan een miljoen jaarlijks!