Blog

Corporate blog

Het laatste nieuws, marktontwikkelingen en trends op onze corporate blog.

06/09/2023

Spotted @ Gamescom 2023

Donderdagmiddag 24 augustus reisden vier globetrotters van Innvolve af naar Keulen voor Gamescom. Met een Polaroid-winactie en al. En met succes!

14/08/2023

Less = More: De nieuwe features van C#12 in .Net 8

C#12 van .Net 8 wordt steeds meer een functionele en zelfs hybride taal. Uiteindelijk komt het allemaal neer op één ding: met simpele, nieuwe features hoeft steeds minder code geschreven te worden om hetzelfde te bereiken. Wij leggen een selectie van deze features uit.

05/07/2023

Kubernetes without the hassle: Azure Container Apps

Wat doen Azure Container Apps? Wat is het concept? Wat kan je er als ontwikkelaar mee? Kubernetes without the hassle, zeggen we ook wel. Natuurlijk met een knipoog, maar in dit blog leggen we uit hoe Container Apps - als abstractie bovenop Kubernetes - het leven van Developers een stukje makkelijker maakt. 

14/06/2023

ChatGPT in je werk: Je bestie of je enemy?

Hoe aantrekkelijk het soms ook lijkt om ChatGPT voor een heleboel doeleinden in je werk te gebruiken, is een kritieke fout snel gemaakt. Want een Artificial Intelligence model als ChatGPT is niet gebouwd om veilig om te gaan met jouw gevoelige (bedrijfs-)informatie.

02/05/2023

“0000, maar de volgorde zeg ik niet”

Het is vandaag niet zomaar een donderdag. Nee. Het is Wereld Wachtwoorddag. Er is weinig zo belangrijk als je gegevens veiligstellen. Achter digitale slot en grendel. Maar zo'n wachtwoord hè, hoe pak je dat het beste aan? 

02/05/2023

Private vs. Public Cloud

Zoals er verschillende Cloudproviders zijn, zijn er ook verschillende typen Cloud-computing. Het soort type wordt bepaald door de infrastructuur die wordt gebruikt. We kennen de Public Cloud en de Private Cloud én zelfs een hybride vorm van de combinatie van deze types.

04/04/2023

Pros en Cons: Softwareontwikkeling met Microsoft Azure

Microsoft Azure is een Cloudcomputingplatform en wint aan populariteit onder ontwikkelaars omdat het een uitgebreid scala aan tools en services biedt. Maar net als elke andere technologie geldt: het kent voor- en nadelen. En wat is makkelijker dan dat wij de belangrijkste voor- en nadelen van het gebruik van Microsoft Azure voor softwareontwikkeling in de Cloud kort beschrijven? Precies. Niet veel. 

Nieuwsbrief

Stay tuned! Meld je aan voor onze innspirerende nieuwsbrief.

TRANSITIE NAAR DE AZURE CLOUD

VECOZO

VECOZO migreerde de volledige infrastructuur naar de Azure Cloud. Het resultaat? Een omgeving die zoveel meer schaalbaar, veilig en flexibel is. Én een besparing van meer dan een miljoen jaarlijks!