Blog

Corporate blog

Het laatste nieuws, marktontwikkelingen en trends op onze corporate blog.

16/08/2022

Modern Workplace in de zorg

Een zorgmedewerker moet makkelijk, mobiel en - ook niet onbelangrijk - veilig kunnen werken. Informatie moet snel en eenvoudig te vinden zijn, en het moet gemakkelijk zijn om te rapporteren en communiceren. Met zowel collega’s als cliënten. De oplossing? De Modern Workplace.

02/08/2022

CI/CD: Een voorbeeld uit de praktijk

Anthony en zijn team maakten het met eigen ogen mee: het waardevolle verschil van een transformatie via de CI/CD Pipeline in tegenstelling tot een Operations aanpak. In een paar minuten tijd ben je als Developer met CI/CD in staat om fouten op te merken en te herstellen.

11/07/2022

Summer vibes in Vught

Summer Vibes in Vught! Tijdens onze jaarlijkse BBQ luiden we de vakantieperiode Inn en konden we iedereen trakteren op uitstekende cijfers een organisatie-update en een heerlijk hapje eten.

31/05/2022

Techorama 2022 – PART TWO

Eindelijk was het weer zover, Techorama 2022, de conferentie voor Developers waar 2 dagen sessies (3 als je ook meedoet aan de workshops) op het programma staan. Dit was natuurlijk een bijzondere editie omdat de meeste Developers de afgelopen 2 jaar geen live events hebben meegemaakt.

30/05/2022

Techorama 2022

Dinsdag 24 en woensdag 25 mei 2022 vond Techorama 2022 plaats. Locatie: bioscoop Kinepolis, Antwerpen. Twee dagen, veertien sessies over techniek en interpersoonlijke vaardigheden. Denk aan Azure, Microservices, Microsofts nieuwe Multiplatform Application UI (MAUI) en meer.

Nieuwsbrief

Stay tuned! Meld je aan voor onze innspirerende nieuwsbrief.

Innstagram

TRANSITIE NAAR DE AZURE CLOUD

VECOZO

VECOZO migreerde de volledige infrastructuur naar de Azure Cloud. Het resultaat? Een omgeving die zoveel meer schaalbaar, veilig en flexibel is. Én een besparing van meer dan een miljoen jaarlijks!

Bekijk businesscase