Old school vibes all the way dit weekend op het speciaal voor Innvolve ingerichte parkeerterrein in Zoelen: De Innvolve Xmas drive-inn bioscoop! Drankjes, versnaperingen, headsets én een feelgood kerstfilm: aan alles was gedacht. Want corona of niet: It is nou eenmaal de most wonderful time of the year en wij vonden het hoog tijd voor een feestje dat dit jaar WEL door kon gaan…

En hoe organiseer je een Kerstfeest dat volledig Coronaproof is? Nou zo dus: Stapvoets kwamen dit weekend de Innvolvers aan in Zoelen, langs een parcours waar een flinke sneeuwmachine al voor de nodige Christmas feelings zorgde. Aangekomen op het terrein werden de auto’s afgeladen met een goed gevulde Cinema Borrel Package en begeleid naar het grote scherm. Hier bleek de toeter een geliefd communicatiemiddel onder de Innvolvers te zijn en klonk deze veelvuldig onder de welkomstspeech. Fantastisch! Innvolvers laten zich niet de mond snoeren, dat bleek maar eens. De stilte brak aan toen een heerlijke cheesy kerstfilm werd ingezet. Even lekker wegdromen om vervolgens gretig een graai in de Borrel Box te doen en het fleecedekentje nog wat dichter om je heen te trekken. En net op het moment dat wij dachten dat de romcom-kerstfilm chlichés te groot werden, verraste de film menig Innvolver met een verrassende plottwist.

En before driving home for christmas werden de kofferbakken nog even gevuld met een kerstpakket waar een gemiddeld huishuiden nog wel een maand of twee mee in quarantaine kan. Dansen en een feestje bouwen, dat zat er dit jaar niet in, maar voor ons was dit kerstfeest toch wel het hoogst haalbare.

Gerelateerd

Meer innformatie?

Wil je meer weten over Innvolve XMAS drive-inn: Het enige feestje dat dit jaar wél doorging, neem dan contact met ons op.