Donderdag 19 april was het weer tijd voor de inmiddels beroemde en beruchte Innvolve kennismeeting. Een gezellige én informatieve avond bestaande uit de vaste componenten: een lekker buffet, een interessante gastspreker, een gadgetreview en (last but not least!) de borrel. En dit allemaal op ons mooie kantoor in Vught. Nieuw was dit keer dat de meeting niet alleen voor Innvolvers was, maar voor iedereen die geïnteresseerd is voor de techniek.

Elkan Roelen, (werkzaam als ZZP-er namens Innvolve en oprichter van het Smilo platform) heeft ons verwonderd over de wereld van Cryptocurrency en BlockChain. De notitieblokjes zijn veelvuldig gebruikt en de gasten hebben Elkan het vuur aan de schenen gelegd met scherpe vragen.
De gadget was dit keer de Philips PicoPix PPX 5110. De wat? De PicoPix, Een beamer waar je voor de verandering eens geen rugklachten krijgt, maar die perfect in je handpalm past. Innvolver Martijn Dijkhuis heeft het apparaat grondig uitgetest en Jaap van den Akker is met de leuke gadget naar huis gegaan. Hij had het winnende balletje uit de tombola.

Afsluitend kon er op het warme dakterras nog genoten worden van een lekker koel drankje. Kortom, het was weer een geslaagde editie!

Gerelateerd

Meer innformatie?

Wil je meer weten over Kennismeeting: Cryptocurrency en BlockChain, neem dan contact met ons op.