We hebben het weer waargemaakt: Innvolve kan een feestje bouwen. En wat voor één. De feestcommissie had alles uit de kast gehaald om iedereen te voorzien van genoeg vermaak bij De Verkadefabriek in Den Bosch. Van een beerpong-tafel met spelregels als “je buikje mag niet op tafel tenzij het een bierbuikje betreft” tot een waardige Blackjack-tafel inclusief croupier (!) om het spel op rolletjes te laten verlopen. Van een DJ die vette plaatjes draaide tot een gigantisch scherm waar we allemaal met een schuin oog (of gewoon vol concentratie, geldend voor menig man van het stel) zagen hoe Nederland uiteindelijk verloor van Argentinië in de achtste finale. Maar, dat mocht de pret niet drukken: want het fluitsignaal was nog niet gehoord of de kleurrijke koptelefoons werden uit de kast getrokken.

Lees: Silent Disco! Een verloren DJ tussen het publiek bemoeide zich nog even met de geboekte DJ en samen zorgden ze ervoor dat alle Innvolvers konden kiezen tussen twee zenders om te dansen op hun favoriete hitjes. Van Waka Waka (ja, om toch een beetje in de actualiteiten te blijven) tot All I Want For Christmas en Don’t Stop Me Now.

En om ervoor te zorgen dat we deze avond sowieso niet meer zullen vergeten, konden we onszelf vastleggen in de mooiste houdingen en met de gekste bekken. Want wat natuurlijk niet mocht ontbreken, was een Photobooth. Slingers, Innvolve-zonnebrillen en andere toebehoren inbegrepen. De foto’s werden meteen geprint maar ook digitaal hebben we ze binnen en hangen ze al te pronken in de Innvolve-keuken in Vught.

Na het feest was het niet meteen “Driving Home For Christmas” want een praktische tussenstop kwam er aan te pas om het kerstpakket op te halen. Met lege handen naar huis doen wij niet aan, en natuurlijk al helemaal niet in deze tijd van het jaar.

Kortom: we hebben gejuicht, gedanst, gezongen, van zenders gewisseld, beerpong gespeeld, de Blackjack-croupier uitgedaagd en veeeeel (ja, echt veel) foto’s geschoten. En óf wij een feestje kunnen bouwen. Volgend jaar weer!

Gerelateerd

Meer innformatie?

Wil je meer weten over En óf wij een feestje kunnen bouwen, neem dan contact met ons op.