Greenwheels heeft Innvolve en CloudNation gecontracteerd als partners voor de migratie naar de Azure cloud. Afgelopen maandag is met de ondertekening van de contracten het startsein gegeven voor deze transitie.

Greenwheels is met een flink wagenpark aan deelauto’s de grootste carsharing organisatie van Nederland. Al twintig jaar bouwt het bedrijf aan een landelijk netwerk van milieuvriendelijke auto’s. De organisatie heeft als doel auto’s economisch efficiënter en milieuvriendelijker in te zetten. Greenwheels kiest bewust voor Microsoft Azure als public cloud platform vanwege de hoge mate van schaalbaarheid en elasticiteit.

De directie van Greenwheels, Andrew Berkhout en Alexander Hintz, ondertekenden maandag 26 augustus het contract met Innvolve en CloudNation. Hiermee kozen zij bewust voor een partner die niet alleen oog heeft voor techniek, maar ook voor mens en proces. Op iteratieve wijze gaan Greenwheels en Innvolve de implementatie vormgeven.

Innvolve voert dit traject uit samen met haar partner CloudNation. Afgelopen jaren hebben deze partijen al meerdere klanten op succesvolle wijze naar de cloud gebracht.

Op de foto v.l.n.r. Arjen Vriens (CloudNation), Ruud van den Broek (Innvolve), Andrew Berkhout (Greenwheels) en Alexander Hinz (Greenwheels)

Gerelateerd

Meer innformatie?

Wil je meer weten over Innvolve brengt Greenwheels naar de Azure Cloud, neem dan contact met ons op.