Op zondag 9 april hebben de Innvolvers zich van hun sportiefste kant laten zien op de Verbeeten Challenge, een sportevenement om geld op te halen voor onderzoek naar kanker. Want bewegen is leuk, maar bewegen voor het goede doel is nog leuker! En als je dat dan ook nog op een zonovergoten middag met je favoriete collega’s mag doen, dan heb je natuurlijk de hoofdprijs.

Een groot aantal Innvolvers verschenen afgelopen zondag als fietsers, hardlopers of op de skeelers aan de start van de Verbeeten Challenge in Tilburg. In totaal legde het Innvolve team bijna 1000 kilometer af. Een mooie prestatie natuurlijk, waarbij zelfs de Innvolve-kinderen een bijdrage leverden tijdens de pittige kids-challenge.

En alles voor het goede doel! Want in de voorbereidingen naar het evenement kwam ook de Innvolve sponsor-machine op gang. Collega’s, vrienden, familie, iedereen werd opgetrommeld om onze helden te sponsoren, waardoor de sponsorteller uiteindelijk aardig opliep. Innvolve werd een ‘TOP TEAM’, een welkom compliment! In totaal fietste, rende en skeelerde onze sporters het mooie bedrag van ruim 2500 euro bij elkaar.  Een bedrag wat we mogen overhandigen aan het Instituut Verbeeten, waar het een goede bestemming krijgt.

Een groot compliment aan de organisatie van de Verbeeten Challenge. We hopen dat zij zich nog lang zullen inzetten voor deze belangrijke bijdrage aan het onderzoek naar kanker. Volgend jaar melden we ons weer!

Gerelateerd

Meer innformatie?

Wil je meer weten over Innvolve maakt vuist tegen kanker, neem dan contact met ons op.