Op zaterdagmiddag 8 oktober – zelfs in hun vrije tijd is menig Innvolver zo competitief als maar zijn kan – verzamelde Innvolve bij Padel Plaza in Waalwijk. De organisatie durfde niet van goed weer uit te gaan. Dus: indoor banen it is. Vorig jaar hebben we óók al laten zien dat we het in ons hebben. Padellen gaat ons prima af. Naast tafelvoetballen, wandelen naar de Jumbo, lopend buffet en retourtje koffieautomaat. Sportief zijn we, zero doubts. Zelfs collega’s zonder Padel-ervaring, zoals de hockeyers Jente en Jorg, speelden menig deelnemer het veld af.

De hoogste tijd dus om ons opnieuw te bewijzen. Eerst een clinic van een uur, waarin we – ongeveer – werden opgedeeld van fervent padeller naar “ik heb nog nooit een Padelracket aangeraakt”. Dit laatste had Bram even gemist. Hij dacht dat ervaring gelijkstond aan één dag Padel hebben gespeeld. Mocht overigens wel baten, want zijn opslag was de hele dag gecontroleerd en tevens foutloos. Sjappo!

Nadat de professionals (lees: Ruud, Charlotte, Steven, Marc en Jorg) zich al een uur hadden uitgesloofd tijdens de clinic, gingen we eigenlijk pas écht beginnen. De teams werden vakkundig verdeeld, de competitie – credits naar Charlotte, het uitdenken hiervan zat niet per definitie in Sanne haar talentenbundel – gestart en de eerste competitieve blikken uitgewisseld. En om de innerlijke kracht nog wat aan te wakkeren: we hadden support. En wát voor support: Steven bracht zijn kroost mee en die liep van hot naar her om ons van wat extra energie te voorzien. Nadeel: het werd niet gewaardeerd dat papa soms ook zelf moest spelen.

Onze nieuwe aanwinst Tobias is hopelijk wat subtieler in het recruitment-vak dan dat hij op de baan was. Met zijn ervaring in squash sloeg hij de ballen praktisch dóór de glazen wanden heen. Al dan niet eróverheen. Wie daar ook een aardig handje van had, is Marketing Manager Bas. Hij managede de ballen met flinke smashes richting de overkant (of gewoon verticaal richting het dak). Laten we maar zeggen dat dat dan weer te maken heeft met zijn passie voor tennis.

Een groep fanatieke toeschouwers (ook dát is een sport!) sloot later op de avond – onder het mom “beter laat dan nooit”- aan in Waalwijk. We sloten de enerverende dag met z’n allen af in de kantine van Padel Plaza onder het genot van de welverdiende witbiertjes, tapasplanken en schalen bruin fruit. Al met al een geslaagde dag met allemaal winnaars (how cliché) en de nodige spierpijn voor thuis.

Gerelateerd

Meer innformatie?

Wil je meer weten over Innvolve? Sportief? Zero doubts., neem dan contact met ons op.