Het kan je bijna niet ontgaan zijn dat er bij Innvolve de afgelopen maanden hard is gewerkt aan een totale vernieuwing van de branding. Logo, website, pennen, auto’s, bekers, niets was meer veilig voor de vlijtige Innvolvers die met veel plezier het bedrijf van blauw naar zwart ‘kleurden’. Een intensieve maar mooie periode die we graag in stijl afsluiten. Tijd voor een feestje…

De servicebioscoop Hollywoud in Almkerk werd hiervoor afgehuurd en stroomde afgelopen zaterdag vol met enthousiaste Innvolvers, klanten, partners en hun kinderen. Iedereen was uitgenodigd om met elkaar te kijken naar The Lion King in 3D. Een fantastische Disney klassieker die (net als Innvolve) in een nieuw en eigentijds jasje is gestoken. Na enige discussie met de brandmanager van Innvolve werd gelukkig toch besloten de film in kleur te tonen. En met een borreltje vooraf, een waanzinnige film, veel lekkers en goed gezelschap waren alle ingrediënten voor een gezellige middag aanwezig.

En terwijl menig kind (én volwassene) het serviceknopje regelmatig wist te vinden en zich te goed deed aan al het lekkers dat verkrijgbaar was, overheerste bij het Innvolve team vooral een gevoel van trots. Trots op de remake, maar boven alles trots op de mooie mensen waarmee wij dagelijks mogen samenwerken.

Gerelateerd

Meer innformatie?

Wil je meer weten over Innvolve viert remake in de bioscoop, neem dan contact met ons op.