Ook dit keer was het weer een gevarieerde, interessante en gezellige avond waarbij spontaniteit en een beetje geluk toch wel de boventoon voerden.

Om met spontaniteit te beginnen, hebben de heren van Oxineo afgetrapt. Zij wisten een goed verhaal neer te zetten over Wizdom en de voordelen die het met zich meebrengt.

Onze eigen collega’s Arjan van Someren en Anthony Alberto hebben ons daarna meegenomen in de wondere wereld van .NET. Zij hebben de nieuwe technieken die ze op Techorama zijn tegengekomen, met enthousiasme weten over te brengen aan alle Innvolvers. Ook de niet-developers onder ons hebben zich mee laten nemen in het enthousiaste verhaal.

En we sluiten af met een dosis GELUK dat Ronald Kors wist af te dwingen. De Google Home als gadget, heeft Ronald een week thuis uitgeprobeerd en hier een geheel objectief review van gepresenteerd. Helemaal enthousiast en onder de indruk van wat de gadget allemaal kan, sloot Ronald zijn verhaal af. En wie denk je dat de gadget heeft gewonnen? Ronald zelf, wat een geluk! Hierna werd er nog wat nageborreld en ging iedereen rond 21.30 uur weer huiswaarts. Tot de volgende in het nieuwe jaar!

Gerelateerd

Meer innformatie?

Wil je meer weten over Kennismeeting Innvolve: Wizdom, Techorama en de Google Home, neem dan contact met ons op.