Woensdag 17 januari 2018 was Innvolve de trotse sponsor van de .NET Zuid meeting in Theater de Boemel in Tilburg. 
De .NET Zuid meeting, met initiatiefnemers Barry Luijbrechts en Jowen Mei, is een maandelijks evenement dat plaatsvindt op locaties in het mooie zuiden van Nederland.

De .NET Zuid meeting is ontstaan uit passie voor het vakgebied. En omdat wij ons daarin goed kunnen vinden en de passie voor techniek met Barry en Jowen delen, hebben wij deze avond met plezier voor ze georganiseerd op een sfeervolle en relaxte locatie. Zo’n 40 .NET developers wisten het theater in de Spoorzone in Tilburg te vinden. Na een Chinees buffet, dat tot op het laatste sliertje bami werd gewaardeerd door de aanwezigen, startte Barry met zijn presentatie. Het onderwerp: A Lap Around the .NET Ecosystem. Een interactieve sessie waarbij het publiek zich actief mengde in het onderwerp. “.NET core, gebruik je dat voor elk project? Gaat dit het .NET framework vervangen? .NET Standard? Is dat onderdeel van .NET Core? Portable Class Libraries, wat is dat?” Op deze vragen heeft Barry in deze sessie antwoord gegeven.

Aan het einde van de avond was het tijd voor een borrel, kennisdeling, netwerken en uiteraard een drankje. Het was een leuke, interessante en gezellige avond! Wat een tof initiatief!

Gerelateerd

Meer innformatie?

Wil je meer weten over .NET Zuid meeting in Theater de Boemel te Tilburg., neem dan contact met ons op.