Grote kans dat je leven op dit moment niet naar ongekende hoogtes piekt. Met een beetje geluk had je dit weekend nog een Zoom-verjaardag of jolige quarantaineborrel, maar daar houdt het over het algemeen wel bij op. En toch hoeft het niet zo te zijn. Innvolve groeit namelijk als kool en wij hebben tal van gave functies openstaan. Een nieuwe, vette carrièreswitch binnen handbereik dus. Maar hoe doe je dat eigenlijk? Solliciteren in Coronatijd? Wij nemen je graag mee in de mogelijkheden!

Voor het eerst in ons leven mogen we elkaar geen hand geven en is afstand houden de norm. Niet echt handig als je mensen écht wil leren kennen. Laat dat nou net datgeen zijn waar een sollicitatieproces voor dient, nietwaar? Je wil elkaar leren kennen, kijken of er een klik is en vervolgens kunnen kiezen of je met elkaar in zee gaat… Of niet. Dat kan natuurlijk ook. Kies je voor Innvolve, dan kies je voor een persoonlijke, betrokken aanpak. In alles. Dus ook in het sollicitatieproces. Wil je met Innvolve in gesprek? Dan doen we dat op een manier die voor jou prettig is en past bij jou. En natuurlijk laten we het RIVM daarbij niet in de steek.

Solliciteren bij Innvolve in Corona tijd: Wat zijn je opties?

Reageer je op één van onze vacatures? Dan kun je op het sollicitatieformulier aangeven welke optie voor jou het fijnste is. Op dit moment hebben wij vier opties om een kennismaking met Innvolve aan te gaan:

Optie 1: De Digitale kennismaking

Als er één ding is waarover Maurice de Hond, Hugo de Jonge en Willem Engel op één lijn zitten, dan is het dat het virus niet overdraagbaar is via het internet. Gelukkig maar. Een digitale kennismaking kan daarom altijd.

Optie 2: Face-to-face

Een nieuwe partner kies je ook niet uit een telefoonboek, dus wij snappen heel goed dat bij de keuze voor een nieuwe baan het prettig is om elkaar ‘in het echt’ te zien. Dus guess what… speciaal voor jou gooien wij ons kantoor in Vught open. Compleet met handgel, gegevensregistratie en stoelen op 1.5 meter afstand is ons kantoor volledig corona-proof ingericht voor een goed gesprek. Eenmaal binnen mag je doen wat je bij ons altijd mag; je thuisvoelen. Dus zet een bak koffie of pak wat lekkers uit de koelkast en ga lekker zitten. Ruud (eigenaar van Innvolve) en Patrick (recruiter) gaan graag met jou het gesprek aan.

Optie 3: Sollicitatie wandeling

Sollicitatie op kantoor niet de voorkeur? No problem! Wij gaan graag met jou in gesprek. Zó graag zelfs, dat onze zeer sportieve (ahum..) recruiter Patrick een paar spiksplinternieuwe wandelschoenen heeft aangeschaft. Geschikt voor een stevige wandeling bij jou of bij ons in de buurt. Walkinn’ with me?

Optie 4: Digital Car Meeting

Zie je dit allemaal niet zitten dan hebben we nog de ultimate coronaproof variant. Het idee? We spreken af op een parkeerterrein bij jou in de buurt. En nee, niet voor een louche drugsdeal, maar voor een heuse digital car meeting. Hoe het werkt? We zetten de auto’s tegenover elkaar en starten een digitale meeting. Zo kunnen we elkaar toch zien en lopen we tegelijkertijd geen enkel risico. Misschien niet ideaal, maar …. misschien kun je wel gelijk je nieuwe leaseauto uit onderhandelen ;-).

Dus. Corona of niet: een carrière bij Innvolve ligt binnen handbereik. Ons uitgangspunt is dat we het proces zó inrichten dat jij je comfortabel voelt, zonder dat dit ten koste gaat van het doel van de kennismaking. Op deze wijze geloven wij ook dat praten nog steeds geen kwaad kan ?.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan snel onze vacatures!

Gerelateerd

Meer innformatie?

Wil je meer weten over Solliciteren in corona tijden., neem dan contact met ons op.