René is werkzaam voor het CIO office van Recruit Global Staffing dat zijn hoofdkantoor onlangs in Nederland vestigde. De aansturing is in handen gekomen van de directie van USG People dat een jaar eerder door het Japanse Recruit werd overgenomen.  Vanuit die hoedanigheid is René een samenwerking met Innvolve aangegaan. Recruit GS verenigt 11 verschillende bedrijven actief in de flex-branche die op internationaal niveau synergie met elkaar gaan vinden.

Om dit te realiseren, is het bouwen van een digitale samenwerkingsomgeving geïnitieerd. Deze omgeving is bedoeld om de medewerkers dichterbij elkaar te brengen. Met onder andere inspiratiecases en het delen van resultaten binnen een community. Daarnaast ook om de Raad van Bestuur en de lokale management teams een omgeving te geven waar strategie en monitoring een plek krijgen. Als samenwerkingsplatform is SharePoint gekozen. SharePoint-ontwikkeling is een van de focus gebieden van Innvolve. En nadat Innvolve de kans kreeg om zich te kwalificeren, was de link snel gemaakt.

René: “Wat Innvolve zo fijn maakt om mee te werken, is dat ze lekker snel te werk gaan. Korte lijnen en enorm betrokken bij het project van Recruit Global Staffing. Daarbij écht weten wat ze doen, de expertise is groot. Vanuit Recruit Global Staffing werken we met drie kernwaarden: simple, fast en close. Het is duidelijk dat we deze waarden delen en dat maakt het zo fijn om mee samen te werken. Een voorbeeld hiervan: geen ellelange contracten opstellen, maar gewoon eerst lekker gaan doen en het vertrouwen geven aan de samenwerking.”

René geeft aan dat ze voor een echte cultuurverandering staan en dat SharePoint hier een belangrijk onderdeel van is. “Ik zou zeker Innvolve aanraden aan anderen.”

Gerelateerd

Meer innformatie?

Wil je meer weten over Testimonial René Bos – Global VP of Technology van Recruit Global Staffing, neem dan contact met ons op.