Wat is er mooier dan op een inspirerende locatie samen met collega’s jezelf bij te scholen tot gecertificeerd Sitecore ontwikkelaar? Niets toch?!

Vandaar ook dat eind januari een gemengde groep Axilianen en Innvolvers richting het zonovergoten Curaçao vertrok.

Bootcamp in Paradise

Mede-directeur van Axilio, John van Wezel, heeft onlangs zijn uitvalsbasis verplaatst naar Curaçao.
We hadden daarmee de perfecte chaperon voor deze studie-week.
Na in het weekend het eiland te hebben verkend en kennis te hebben gemaakt met onze docent, is  er vanaf maandagochtend 8.00 uur met veel bezieling en overgave gewerkt aan het absorberen van elke druppel  kennis rondom Sitecore.
De deelnemers hebben lange dagen gemaakt, noeste arbeid geleverd en dit bleef niet zonder resultaat.

Nailed it!

Onze collega’s stonden de examen dag op scherp en zijn met vlag en wimpel geslaagd voor het officiële examen. Hierbij lag het percentage juiste antwoorden tussen de 78% en 98%!  Een bijzonder knappe prestatie, waar iedereen erg trots op is.

Vieren met bieren

De donderdagavond werd besteed aan het evalueren van deze top-prestatie, waarbij er gelukkig ook gelegenheid was om te dineren en van een welverdiend biertje te genieten.
De vrijdag is gebruikt om de week gezamenlijk af te sluiten met een lunch in Willemstad, daarna zijn we richting luchthaven vertrokken voor de terugvlucht naar Schiphol.

Ook aan boord?

Ben jij ook geïnteresseerd in een Bootcamp in Paradise, laat dit dan weten aan onze recruiter Karien Bekkers. Zij vertelt je graag meer!

 

Gerelateerd

Meer innformatie?

Wil je meer weten over Zon, zee en Sitecore, neem dan contact met ons op.