IMG_5225Op donderdag 9 juni verzamelden zich de Innvolvers voor een nieuwe ronde fact & fun. De Innvolve kennismeeting is inmiddels synoniem voor fact & fun geworden.

De formule waarbij onze professionals en relaties kennispresentaties voorleggen aan hun collega’s -gecombineerd met goed eten en een dito glas- blijkt telkens weer een hit.
Ditmaal vertelde Kick Willemse van Evidos (www.evidos.nl) over federatief identity management. Een boeiende reis door de actualiteiten rondom authenticatie en autorisatie.


IMG_5274Nico van de Ven wist zijn toehoorders te boeien met de tunnelprojecten waarbij hij betrokken is (www.rotterdamsebaan.nl). Tunnelvisie, zou je zeggen. Maar de brede blik bleek wel degelijk aanwezig.

Aanstormend Innvolve talent Bram Quispel nam ten slotte de gadgetreview voor zijn rekening. Daar zat muziek in, want de Sonos technologie werd onder loep genomen. Onder de zoete klanken van Barry White sloot hij af.


IMG_5252Het buffet was weer bijzonder en de afsluitende borrel een feestje.

Zo doen we dat graag bij Innvolve :-)

Markeert u donderdag 8 september met grote letters in de agenda voor de volgende editie van de Innvolve kennismeeting. Aanmelden via ons salesteam!