Een flink aantal van onze relaties heeft collectief de stap genomen: Met Innvolve de Cloud in!
Een grote stap die velen niet zomaar nemen, het vergt voorbereiding en vertrouwen.
Naar de Cloud, hoe gaat dat straks landen?
Nou, bij Innvolve is “de Cloud in gaan” niet zo moeilijk; Een kwestie van instappen en gaan.

Op de zo goed als langste dag van het jaar vertrokken we bij een prachtige zonsopgang samen in een luchtballon. De Cloud in dus 😊.
Voor iedereen was het vroege tijdstip wel even iets bijzonders. Je wekker om vier uur in de ochtend horen afgaan, is een soort van vroeg. Maar er stond gelukkig sterke koffie en ontbijt voor ons klaar. En zodra je daarna de ballon in gaat , ben je het vroege tijdstip allang weer vergeten, en geniet je van magnifiek uitzicht.

Wist je dat je in de ballon geen enkele last hebt van hoogtevrees? Dat is bijna moeilijk te geloven, maar het is echt zo. Al kan het best spannend zijn voor de onervarene onder ons, als je zo zweeft in de ruimte. Maar eerlijk is eerlijk, in die stilte en dat uitzicht, is het echt zó prachtig.

We vertrokken vanaf Landgoed Ulvenhart, een hele mooie plek en ons uitzicht vanuit de ballon was dan ook echt verbluffend.

En hoe dit uiteindelijk landde? Het was landing uit het boekje: we zijn een prachtige vaart en een heerlijke herinnering rijker.
Iedereen heeft naderhand een heuse luchtdoop-oorkonde mogen ontvangen tijdens een glaasje bubbels. De beelden spreken voor zich, wat een fantastisch event.
We danken iedereen voor hun enthousiaste aanwezigheid en het gestelde vertrouwen om met ons de ‘Cloud’ in te gaan. Maar in het bijzonder Astrid, die de gehele organisatie strak in touwtjes had. En Sky Ballonvaarten. Volgend jaar weer?