Pssstt… misschien heb je het al gehoord, maar wij zijn op zoek naar een nieuwe Splunk koning of koningin. Op zoek naar wat? Je hoort het goed, een Splunk koning(in). De beste persoon die je kan vertellen wat deze gave baan inhoudt is Alexander, huidige Splunk koning bij Innvolve. Alleen regeren is ook maar zo alleen, daarom zoekt hij een nieuwe collega die samen met hem de Splunk wereld blijft onderzoeken en vergroten voor klanten.

Wat is Splunk eigenlijk?

Splunk is een nieuwe generatie data mining tool waarmee je real-time alles kan zien, in tegenstelling tot de meer traditionele oplossingen. Een dusdanig gave tool waarmee je eindeloos risico’s kan analyseren.

Een aantal voorbeelden waarbij we het gebruiken voor klanten:

  • Operationele monitoring infrastructuur klanten
    Vanuit Innvolve zijn er apps ontwikkeld om zeer snel nieuwe klanten op te nemen in de infrastructuur monitoring en snel inzicht te krijgen wanneer er iets dreigt mis te gaan (proactieve monitoring in plaats van reactief).
  • Applicatie gebruik
    Hoe gebruikt een gebruiker een applicatie van onze klant? Voor de applicatie ontwikkelaar wordt dit beter ingericht (applicatie metering).
  • Applicatie interfacing
    Het middelpunt van interfaces tussen applicaties, om de datastroom inzichtelijk te krijgen en vroegtijdig verstoringen te ontdekken voordat dit een echte verstoring zal veroorzaken.

Wat maakt werken met Splunk bij Innvolve nou zo gaaf?

We hebben uitdagende klussen binnen Innvolve met het ondersteunen van bestaande omgevingen en nieuwe ontwerpen hiervan. We willen elke dag de meerwaarde van Splunk bewijzen, namelijk het sneller kunnen oplossen van infra gerelateerde problemen.

De klant komt met specifieke cases waar ze last van ondervinden en met de beschikbare middelen (databases, Office, BI-tooling) niet verder komen. De taak is om het probleem te analyseren en samen met de klant en de beschikbare databronnen de case uit te werken in een big data oplossing. Super leuk!

Wie zoek jij als nieuwe collega?

Eigenlijk kan het beide kanten op. Je hebt ofwel een IT achtergrond, ofwel een data achtergrond. Ik sta sowieso klaar om je helemaal onder te dompelen in al mijn kennis van Splunk. Dus aan ontwikkeling geen gebrek. We zijn op zoek naar een oplossingsgerichte en representatieve houding, aangezien je in direct contact met de klant staat. Verder houden we van pure, betrokken en bevlogen mensen die passen binnen onze familie cultuur.

Wil je lid worden van onze familie en voel je je aangesproken? Lees dan snel de vacature!