Schitteren doe je samen!

Vandaag hebben ReasonNet en  Innvolve IT specialisten in het bijzijn van professionals, management en Henkjan Smits hun samenwerking bekrachtigd en gevierd. ReasonNet en Innvolve hebben de basis gelegd voor een uitstekende samenwerking die ertoe leidt dat haar klanten de stap kunnen maken van probleemeigenaar naar consument van haar eigen IT. Van beheren naar innoveren.

Kracht

De kracht van de samenwerking komt in het bijzonder tot uiting in de klant-ontzorging op het gebied van Hybrid Cloud oplossingen. ReasonNet en Innvolve zetten een concept in de markt waarbij de voordelen van Cloud worden gekoppeld aan de zekerheden van Privately Owned infrastructuren. ReasonNet levert hierbij Back-up en Disaster Recovery vanuit haar hoogwaardig beveiligde netwerk en datacenters en Innvolve draagt zorg voor de Cloud configuratie en application delivery. Een krachtige combi.

Toegevoegde waarde

De sleutel tot het leveren van toegevoegde waarde is betrokkenheid bij elkaar. Dat maakt dat mensen elkaar kunnen vinden en elkaar kunnen helpen om tot goede oplossingen te komen. Want gelukkig is IT ook nog steeds een stukje mensenwerk. Dat is dan ook de reden dat de professionals van ReasonNet en Innvolve elkaar opzoeken. En als Henkjan Smits dan ook nog inspireert en motiveert, ontstaat er schittering en glans.

Over ReasonNet

ReasonNet is in Nederland en Belgie de grootste leverancier van Cloud diensten op basis van wholesale model. Zij levert Cloud computing aan Service Providers vanuit een hoogwaardig beveiligd netwerk dat drie moderne datacenters ontsluit, geheel gebaseerd op gestandaardiseerde VCE converged technologie. Het netwerk geeft toegang tot de ReasonNet cloud, maar geeft tegelijk een directe ontsluiting van public cloud platformen, van bijvoorbeeld Azure en Amazon. www.reasonnet.com

Over Innvolve

Innvolve IT specialisten brengt met meer dan tachtig consultants kennis en expertise bij haar klanten op het gebied van (mobile) application development en application delivery. ‘Opvallend betrokken, ongewoon goed’ is de pay-off die de professionals van Innvolve dagelijks waar maken. Innvolve is onder andere gewaardeerd partner van ReasonNet, Splunk> en Citrix. Innvolve krijgt opvallend positieve waarderingen van haar eindgebruikers en dat vormt de drijfveer voor ‘ongewoon goed’.
www.innvolve-it.nl