PROJECTEN & BEHEER

Breng de focus terug daar waar hij hoort. Wij ontzorgen en voeren IT (Cloud) projecten en beheer uit onder onze eigen regie. Samen met onze klanten creëren we digitale werelden, platformen en applicaties in de Cloud. Samen kijken we verder dan de vaste kaders. Want ook al lijkt IT vooral een technisch vak, onze ervaring is dat IT vooral mensenwerk is.

AZURE CLOUD MIGRATIE

Versnelling, flexibiliteit en de mogelijkheid continu te blijven innoveren. De voordelen van Azure zijn eindeloos. De transitie naar de Azure Cloud is veel meer dan alleen een technische verandering. De focus op jouw business, maar ook IT als aanjager van de business. Hoe bereik je jouw strategische doelen? Get Innvolved met onze innovatieve aanpak volgens het Innvolve Cloud Migration framework. Daarnaast zijn we voorbereid op de volgende fase en daar vertellen we graag meer over.

MODERN WORKPLACE

Werken zonder gedoe, dát is wat wij creëren. Om te groeien, te excelleren en het verschil te maken. Ontdek dé werkplekoplossing voor zakelijk Nederland. Creëer een werkplek die zich aanpast aan de rol en situatie van medewerkers, zodat zij overal veilig, flexibel en vooral lekker kunnen werken. Een complete browser-based werkplek waarmee je overal kunt werken: Dát is .me.

 • We wilden een partij die de Azure Cloud migratie met ons zou doen en niet voor ons.

  Sander Groenenberg
  ICT manager Greenwheels

 • Voor VECOZO is het belangrijk dat wij samenwerken met een partij die zich volledig wil committeren aan het resultaat. Daarom kiezen wij voor Innvolve.

  Ton Bogerd
  IT-manager VECOZO

 • Wat we echt heel prettig vonden in onze samenwerking, dat we het sámen met Innvolve hebben gedaan.

  Inge Willems
  Manager Examenbureaus Curio

 • Ons partnership met Innvolve is prettig en laagdrempelig. Dat is voor ons belangrijk. Gehoord worden en als gelijkwaardigen te werk gaan.

  Anne-Will van Dijk
  Manager Bedrijfsvoering SMO Breda

 • De toegevoegde waarde van Innvolve is dat zij key users vlot kunnen overtuigen van het nut en de noodzaak van de Cloudtransitie.

  Abi Merfol
  Projectmanager IT Terberg

 • Het zit in de naam, Innvolve is gecommitteerd, de mensen hebben de juiste insteek en zorgen ervoor dat het lukt.

  Ernesto Lopez de Vega
  Oprichter en Directeur Qwoater