WERKEN BIJ INNVOLVE

Innvolver zijn draait om betrokkenheid. Het gevoel dat je het samen doet. Samen met elkaar én samen met de klant. Samen klaren we de klus. Wij noemen onszelf niet voor niets Innvolvers: een club mensen die voor elkaar én voor de klant door het vuur gaat. Dat is wat we bedoelen met Inn it together.

Want ook al lijkt IT vooral een technisch vak, onze ervaring is dat IT vooral mensenwerk is. Jij maakt het verschil. Jouw ontwikkeling is daarom onze hoogste prioriteit. Kies je ervoor om Innvolver te worden, dan kies je voor een IT carrière op maat met de juiste begeleiding. Samen met onze HR manager Carolien bepaal je waar jouw ambities liggen en hoe Innvolve jouw ontwikkeling een maximale boost geeft.

En op gezette tijden gaat het gas er even af en genieten we. Zo is de Innvolver een beduchte deelnemer aan diverse sportevenementen, besteden we extra aandacht aan onze gezinnen. En natuurlijk is er altijd tijd voor een informele borrel of pizzasessie. Work hard. Play hard.

WIL JIJ DIT OOK?

MEET THE INNVOLVERS

MEET WESSEL

(.NET DEVELOPER)

Ik ben altijd bezig geweest met nieuwe dingen, verandering en innovaties. Om succesvol te zijn als .NET developer wil ik mijzelf continu verbeteren en uitdagen. Innvolve ondersteunt en begrijpt mij hierin volledig. Met gave opdrachten, nieuwe technologieën, certificeren en goede meetings. Maar ook met een leuke groep collega’s. Stuk voor stuk vakgenoten onder elkaar, die ik ook graag buiten het werk om zie. De betrokkenheid binnen Innvolve is enorm. En dat is toch wel wat Innvolve voor mij zo uniek maakt. Wat we ook doen, we doen het met elkaar.

MEET PATRICK

(CLOUD)

Mijn ambitie is helder: ik wil een van de beste VMware specialisten van Nederland worden. De coaching en begeleiding die ik hierin bij Innvolve krijg is zo precies wat ik nodig heb. Gesprekken met mijn HR manager ervaar als gesprekken met een goede vriendin: oprecht, geïnteresseerd en altijd gericht op mij en mijn ontwikkeling. De route die we samen uitgestippeld hebben is helder, ik word volledig gefaciliteerd om mijn ambities waar te maken. In opleidingen, opdrachten én collega’s.

MEET DANIËL

(SUPPORT)

Vanaf het moment dat ik met Innvolve in aanraking kwam werd ik geraakt door de goede sfeer, betrokkenheid en warmte binnen het bedrijf. Ik had meteen een goed gevoel en dat is er nog altijd. Het voelt lekker, informeel, ons-kent-ons. Het vertrouwen dat ik vanuit Innvolve krijg, zowel in mijn opdrachten als in mij als persoon, werkt bevrijdend. Het zorgt er niet alleen voor dat ik in mijn werk groei, maar ook dat ik een ideale work-life balance kan creëren. Want dat is voor mij ook belangrijk. Ik ken geen ander bedrijf wat zo veel oog heeft voor mij als persoon en zo ver gaat om mijn ambities te ondersteunen.

ALTIJD UP-TO-DATE

Een keer per kwartaal staat onze kennismeeting op de agenda. Een meeting waarbij Innvolvers, klanten, partners en relaties bijeen komen om technische onderwerpen uit te diepen. En omdat we een Brabantse inslag hebben, geven we daar natuurlijk een bourgondische draai aan. Fun & Fact heet dat bij Innvolve.

GROW YOUR CARREER AT INNVOLVE

Ben jij klaar voor verandering? Zet de eerste stap en maak een afspraak met onze recruiter Patrick. Samen gaan we voor jouw succes.

APP PATRICK: 06-18198061