WERKEN MET INNVOLVE

Wij werken graag samen. Want dat is het mooiste en duurt het langst. Samen met onze klanten creëren we digitale werelden, platformen en applicaties in de cloud. Samen kijken we verder dan de vaste kaders. Want ook al lijkt IT vooral een technisch vak, onze ervaring is dat IT vooral mensenwerk is.

INN IT TOGETHER

Wij zijn er voor organisaties die een cloud avontuur beginnen of een bestaande willen transformeren. Van een pril idee tot duidelijke visie. Wij haken graag aan bij de start, bepalen samen de koers, ontdekken kansen en verbinden ons maximaal om een sterke digitale transformatie te realiseren. Met onze ondernemende mind-set, betrokkenheid en expertise op het gebied van cloud voegen wij maximaal waarde toe. Samenwerken met Innvolve is samenwerken met Innvolvers. Stuk voor stuk echte teamspelers die niet rusten voordat het beste werk er ligt en de gestelde doelen zijn behaald.

De klanten van Innvolve zijn informeel zakelijk en bevinden zich in de top MKB of in het corporate segment. Daar vinden we aansluiting in de manier waarop wij zaken doen; informeel zakelijk vanuit oprechte betrokkenheid. Klanten met een eigen verhaal en unieke uitdagingen waar onze persoonlijke aanpak het verschil maakt.

Wat Innvolve zo fijn maakt om mee te werken, is dat ze lekker snel te werk gaan. Korte lijnen en enorm betrokken bij het project van Recruit Global Staffing. Daarbij écht weten wat ze doen, de expertise is groot. 

René Bos – CTO @ Recruit Global Staffing

ONZE OPDRACHTGEVERS

CZ – DAF – Rijk Zwaan – DHL – Zicht – Vecozo – Soma – ARAG – Rabobank – Gemeente Amsterdam – CBS – BNP – Schouten & Nelissen – Kentalis – Kindertelefoon – Concordia de Keizer – Enova – Gebr Sluyter – Radboud UMC – Phillips

OOK KLANT WORDEN?

WIL JE MET ONS WERKEN?

Neem dan contact op met Freek Voogt, salesmanager.

06 52 65 93 63