WERKEN MET INNVOLVE

Wij werken graag samen. Want dat is het mooiste en duurt het langst. Samen met onze klanten creëren we digitale werelden, platformen en applicaties in de cloud. Samen kijken we verder dan de vaste kaders. Want ook al lijkt IT vooral een technisch vak, onze ervaring is dat IT vooral mensenwerk is.

INN IT TOGETHER

Wij zijn er voor organisaties die een Cloud avontuur beginnen of een bestaande willen transformeren. Van een pril idee tot duidelijke visie. Wij haken graag aan bij de start, bepalen samen de koers, ontdekken kansen en verbinden ons maximaal om een sterke digitale transformatie te realiseren. Met onze ondernemende mind-set, betrokkenheid en expertise op het gebied van Cloud voegen wij maximaal waarde toe. Samenwerken met Innvolve is samenwerken met Innvolvers. Stuk voor stuk echte teamspelers die niet rusten voordat het beste werk er ligt en de gestelde doelen zijn behaald.

Wij werken graag samen

Samen met onze klanten creëren we digitale werelden, platformen en applicaties in de Cloud.

Projecten waar we trots op zijn

 • We wilden een partij die de Azure Cloud migratie met ons zou doen en niet voor ons.

  Sander Groenenberg
  ICT manager Greenwheels

 • Voor VECOZO is het belangrijk dat wij samenwerken met een partij die zich volledig wil committeren aan het resultaat. Daarom kiezen wij voor Innvolve.

  Ton Bogerd
  IT-manager VECOZO

 • Wat we echt heel prettig vonden in onze samenwerking, dat we het sámen met Innvolve hebben gedaan.

  Inge Willems
  Manager Examenbureaus Curio

 • Ons partnership met Innvolve is prettig en laagdrempelig. Dat is voor ons belangrijk. Gehoord worden en als gelijkwaardigen te werk gaan.

  Anne-Will van Dijk
  Manager Bedrijfsvoering SMO Breda

 • De toegevoegde waarde van Innvolve is dat zij key users vlot kunnen overtuigen van het nut en de noodzaak van de Cloudtransitie.

  Abi Merfol
  Projectmanager IT Terberg

 • Het zit in de naam, Innvolve is gecommitteerd, de mensen hebben de juiste insteek en zorgen ervoor dat het lukt.

  Ernesto Lopez de Vega
  Oprichter en Directeur Qwoater