Op woensdag 24 juni verscheen een groep gemotiveerde en uitgelaten Innvolve collega’s aan de startstreep van Circuitpark Berghem. Uitgelaten natuurlijk omdat men niet kon wachten om de kart in te stappen, maar nóg meer om het feit dat wij elkaar na ANDERHALF JAAR eindelijk weer in real life troffen. En alleen dat was al een feestje op zich.

En die uitgelatenheid was de hele avond voelbaar. Want na een snelle hap (met keuze uit de culinaire hoogstandjes hamburger, schnitzel of kipsaté) werden de zwarte pakken, helmen, haarnetjes en handschoenen al snel aangetrokken en maakte Innvolve zich op voor een fanatieke en meedogenloze tijdrit.  Maar liefst twee uur suisden de Innvolvers over het circuit. Strategische wissels, op tijd tanken en zo min mogelijk slippartijen moesten zorgen voor de meeste rondes.

Al snel bleek dat we meerdere Max Verstappens onder onze geledingen hebben. Opvallend was dat het jonge talent eigenlijk direct het voortouw nam. Trainee Jorian bijvoorbeeld. Het Innvolve-nat nog achter de oren maar onderweg bleek hij al snel de ideale lijn te vinden en iedereen van zich af te schudden. Al gold dat trouwens niet voor alle trainees, zo heeft Thimo van zijn 15 minutes-of-fame er zeker 9 in het gras gestaan. Maar al met al deden we het niet slecht: Rory ging zo hard dat hij er zelf misselijk van werd, Peter blokkeerde de hele boel door zichzelf overdwars de pitstraat in te lanceren, Patrick -fanatiek as always- brak bijna zijn ribben, Roel belandde in de bandenstapel (hehehe) en Emmelot bewijst ons niet alleen dat programmeren geen ‘mannenwerk’ is, maar vanavond ook dat vrouwen zich zeker niet van de baan laten rijden. Ook Linda -die in eerste instantie helemaal niet te porren was voor een rondje over de baan- kwam uiteindelijk vol gas de pitstraat ingereden. Iets wat Steven overigens duur kwam te staan, hij kreeg een penalty en mocht een strafrondje van de zaak rijden. Naar verluid ging onze Henk weer eens recht op zijn doel af, raakte de aansluiting met zijn team volledig kwijt en reed vervolgens maar liefst drie keer straal voorbij de stopbordjes. Laten we zeggen dat hij gefocust was op de winst, hoewel ondergetekende denkt dat hij gewoon nog wat extra rondjes wilde crossen.

Enfin, je begrijpt uit dit verslag dat we het vooral erg gezellig hebben gehad. We kijken weer terug op een bijzonder sfeervolle avond, zó tof om elkaar eindelijk weer eens ‘in het echie’ te zien en natuurlijk maken we ons op voor de revanche!

Gerelateerd

Meer innformatie?

Wil je meer weten over Innvolvers na 1,5 jaar thuiswerken op een kartbaan, neem dan contact met ons op.