Wij houden van nulletjes en eentjes, van alles wat geeky en nieuw is, tot nerdy pizzasessies tot in de kleine uurtjes. Maar we zijn boven alles betrokken. Betrokken bij elkaar én bij onze klanten.

WIE WIJ ZIJN?

Wij zijn niet van gisteren. Onze founding father stond al in 2005 bij de KVK om Innvolve te registreren. Een bak aan ervaring dus. En dat niet alleen. Want wat ons toen dreef – de wil om vanuit pure betrokkenheid klanten verder te helpen – bindt ons nog steeds. Een bevlogen team dat dag en (indien nodig) nacht klaar staat. Voor elkaar én voor de klant. 

WERKEN MET INNVOLVE

DIENSTEN

Net als wij, blijven onze klanten de concurrentie graag een stapje voor. Samen werken we daarom voortdurend aan innovatie en flexibiliteit. Dit doen wij met een focus op Cloud en DevOps. Wij werken aan projecten en beheer onder eigen regie en leveren daarnaast ook tijdelijke ICT capaciteit op basis van detachering . 

CLOUD

Versnelling, flexibiliteit en de mogelijkheid continu te blijven innoveren. De voordelen van de cloud zijn eindeloos. De transitie naar de cloud is veel meer dan alleen een technische verandering. De focus op jouw business, maar ook IT als aanjager van de business. Hoe bereik je jouw strategische doelen? Innvolve denkt mee en biedt een transformatie die vlot, veilig en transparant is. Van private- tot hybrid-, tot public- of zelfs multi cloud. We begeleiden van start tot finish. Daarnaast zijn we voorbereid op de volgende fase en daar vertellen we graag meer over. 

DEVOPS

Continuous Integration en Continuous Delivery zijn speerpunten als het gaat om het snel en goed (door)ontwikkelen van software. Door development dichterbij operations te brengen wordt het pas echt Inn it together. Bij Innvolve onderscheiden we Mens, Proces en Techniek als succesfactoren in deze DevOps benadering. Met een scherpe, ervaren en kritische blik helpen wij deze transitie succesvol te laten verlopen. 

DATA

Veelvoud aan data? Door data daar op te halen waar het vandaan komt -de bron- zijn wij met Splunk in staat meer waarde te halen uit data. Ontdek Splunk>: ‘Het Google voor Machinedata’. 

ONTDEK SPLUNK

MENSEN DOEN ZAKEN MET MENSEN

Meer weten over wat Innvolve voor jou kan betekenen?

NEEM CONTACT OP