De kogel is door de kerk. Roel Rens stapt het management van Innvolve in als Business Development Manager. Zijn ambitie met Innvolve is glashelder: Toonaangevend en onderscheidend zijn op het gebied van Multi Cloud. Vijf vragen aan onze ambitieuze en nieuwbakken Business Development Manager.

Business Development Manager, dat klink fancy, wat ga je precies doen?

Ach, geef het beestje een naam. Noem het technisch geweten of Hoofd Techniek, ik vind het allemaal prima. In elk geval komt het erop neer dat ik mij bezighoud met de technologische ontwikkeling van Innvolve. Denk daarbij aan zaken als trendanalyse, het opzetten en onderhouden van strategische partnerships en het (door)ontwikkelen van onze diensten en producten, zodat deze voor onze klanten van waarde blijven in een zich steeds sneller ontwikkelende IT markt.

Wat ga jij de komende jaren met Innvolve bereiken?

De komende jaren gaat Innvolve zich verder ontwikkelen tot een toonaangevende speler op het gebied van Multi Cloud. We doen nu al hele gave cloud-projecten en op die kennis en ervaring bouwen we door. Dit begint met een heldere propositie van wat we wel, -maar vooral ook niet- doen. Het wordt een combinatie van ons onderscheiden, het beter doen dan de concurrentie, efficiënter, maar vooral ook slimmer. Dit alles uiteraard met behoud van de betrokkenheid waar we om bekend staan met Innvolve.

Wat is essentieel om deze ambitie te bereiken?

Wij kunnen dit alleen met hele goede mensen. Mensen maken het verschil en zijn de hoeksteen van onze organisatie. De wereld verandert voortdurend en alleen mensen die zich continu willen vernieuwen maken in onze wereld het verschil. En dat zijn precies de mensen waarmee wij willen werken. Bij Innvolve is onze pay-off ‘Inn it together’. Dat is in mijn overtuiging precies waar het om draait als het gaat om Business Development, samen met bevlogen collega’s gave concepten en diensten bedenken die het verschil maken bij onze klanten.

Welke ontwikkelingen of trends zie jij op dit moment?

De markt is onwijs in beweging. De Corona pandemie heeft ervoor gezorgd dat mensen in één klap een nieuwe werkwijze hebben omarmd. ‘Cloudwatervrees’ is er nauwelijks meer, de SAAS markt is met het thuiswerken in een stroomversnelling geraakt. Organisaties die hun diensten afnemen vanuit de Public Cloud hebben nu al een grote voorsprong en kunnen veel sneller schakelen. De behoefte om juist nu het IT landschap op orde te hebben is groter dan ooit. Wij helpen organisaties te transformeren naar een IT driven company , zodat ze klaar zijn voor de toekomst en zich maximaal kunnen onderscheiden binnen hun eigen marktsegment. Niet alleen tijdens de migratie naar de Public Cloud, maar juist ook daarna.

Wie is Roel als hij niet aan het werk is?

Ik werk hard en veel, dus mijn hoofd zit toch vaak bij mijn werk. Wat in mijn geval geen straf is omdat IT mijn passie en hobby is en daarom nooit echt voelt als werken. Echt afleiding vind ik in qualitytime met mijn dochters, dansen en motorrijden. Ik dans zo’n twee keer per week en omdat ik fit wil blijven vind je mij zo af en toe ook in de gym. Daarnaast ben ik een echte speedfreak. Zowel privé op de motor als op het werk vind ik het heerlijk om op een efficiënte, verantwoorde en meer dan vlot tempo te komen waar ik wil zijn.

Gerelateerd

Meer innformatie?

Wil je meer weten over 5 vragen aan Roel Rens, Business Development Manager bij Innvolve, neem dan contact met ons op.