Aan iedereen die klachten heeft over de zomer van 2021: zijn jullie het fantastische weer op woensdag 8 september van 17.53 – 21.47 dan helemaal vergeten? Precies. Geloof het of niet, maar op de énige echte zomeravond van 2021 organiseerde Innvolve de Zomerbarbeque op ons eigen grasveld in Vught.

Dus: Fantastisch weer, een wijntje, de geur van een smeulende barbecue… inderdaad, zo’n avond was het. Nadat de smokers ons grasveld op waren gerold, de bar opgebouwd, de hondenpoep vakkundig was verwijderd (eeuwige roem en nobelprijs aanvraag voor Sanne), kwamen Innvolvers vanuit het hele land toegestroomd. De meesten op sneakers en slippers, Floor op naaldhakken.

Mensen die een avond openen met de woorden ‘ik zal het kort houden’ hebben over het algemeen de eerste leugen van de avond al te pakken, maar in het geval van Ruud bleek niets minder waar. Wel was er aandacht voor het afscheid van ‘onze Ton’, die na VIJFTIEN jaar de Innvolve gelederen gaat verlaten en nog even in het zonnetje werd gezet. Alhoewel, zonNETJE. Laat dat -netje maar weg, want we gaan Ton allemaal hartstikke missen.  Ook maakte Ruud de winnaar van de Zonnebrillen-winactie bekend. Hier kwam weer een knap staaltje afstemming tussen de HR en Communicatie afdeling tevoorschijn: De winnaar was er niet. Was op vakantie. OEPS.

Een barbecue bij Innvolve komt natuurlijk met een flinke portie Brabant: Eindig je bij de gemiddelde barbecue met een maag vol stokbrood, satésaus, huzarensalade met ananas en met geluk een stukje aangebrande kip, konden de aanwezigen zich gisteren te goed doen aan een fantastische buffet met salades, groenten, vis, vlees etc etc. En Innvolve zou Innvolve niet zijn als een flink assortiment desserts ontbrak.

Gelegenheid tot uitbuiken, bijpraten en borrelen was er vervolgens voldoende. Want behalve de garnalenspiezen zat niemand op hete kolen. En zo werd het weer een avond voor in de Innvolve geschiedenisboeken: Peter leefde zijn jongensdroom en vloog als profesioneel piloot rondjes met zijn drone, Freek gleed uit over een naaktslak (hij dacht overigens zelf dat het een hamburger was, alsof dat beter is) en de dames van sales waagde zich zelfs nog aan een dansje. Overigens gaat ook nog het verhaal dat er zelfs mensen waren die aan het einde van de avond naar hun kleding zochten. Dit laatste kan door de redactie niet bevestigd worden.

Gerelateerd

Meer innformatie?

Wil je meer weten over Smokey Business in Vught, neem dan contact met ons op.