Woensdag 29 juni was de dag van de lang verwachtte Innvolve Grill MasterClass. Nadat we de afgelopen jaren diverse activiteiten moesten annuleren vanwege het weer of een pandemie kon niets een geweldige bijeenkomst nu nog in de weg staan. Samen met diverse relaties van Innvolve landen we in Kapel Avezaath nabij Tiel voor een middag roken, stoken en grillen. Innvolve was te gast in de prachtige tuin van Huize Poelzicht.

Het weer zat mee, waardoor het niet alleen heet was bij de grill maar ook door de zon, die volop scheen en ons een heerlijke zomeravond bracht. Na een hartelijk welkom door Freek aan onze gasten gingen we onder leiding van Pitmaster en Vuurbaas Thijs Staffhorst aan de slag. Schort aan en vlees draaien, want uiteraard moest er eerst de nodige voorbereiding worden getroffen.

We begonnen met de Afrikaanse braai waar een enorme zelfgemaakte worst op werd gestookt. Op diezelfde braai rookten we zalm met heerlijke citroentjes op cederhouten planken in Asado stijl. De heren van De Kindertelefoon grepen hun kans om de deelnemers te trakteren op overheerlijke zelfgemaakte hamburgers. Ondertussen gingen aan de andere zijde van de tuin de Runder Picanha’s in de Kamado, later werden ze geflambeerd op bijzondere wijze. Een uitstekende samenwerking tussen diverse deelnemers. Uiteraard werd alles gadegeslagen en voorgeproefd door Ruud en Ton.

We kunnen spreken van een geslaagde en vooral gezellige middag en avond met veel fijne gesprekken en heerlijk zelfgemaakt eten. Het was bovendien een leerzame avond met veel tips en inspiratie die menig bezoeker mee zal nemen naar zijn of haar eigen tuin.

Innvolve wil graag iedereen die aanwezig was bedanken voor het enthousiasme en we hopen jullie allemaal weer te ontmoeten op een volgende bijeenkomst.

Klik op onderstaande carrousel om de afbeeldingen te vergroten.

Gerelateerd

Meer innformatie?

Wil je meer weten over Roken, stoken en grillen op een heerlijke zomeravond tijdens de Innvolve Grill MasterClass, neem dan contact met ons op.