De thuisblijfsleur hakt er ook bij de Innvolvers flink in. Alle vormen van digitale meetings en borrels kunnen we inmiddels wel afvinken, de muren van onze thuiswerkplek komen op ons af en bij menig Innvolver zijn de beroemde coronakilootjes niet meer weg te denken. Hoog tijd voor actie vond HR manager Carolien Dekkers. “Want met wat beweging in je lijf, komt je hoofd ook in beweging. De beste ideeën borrelen op en de sleur verdwijnt.”

En om maar direct wat misverstanden te voorkomen, nee natuurlijk pakken wij niet het vliegtuig richting Kathmandu. Zo rebels zijn we nou ook weer niet ?.  Innvolve gaat op een virtuele missie, van Vught naar de top van de Mount Everest. Een handige app, gekoppeld aan onze healthapp of sporthorloge zorgt ervoor dat we gestimuleerd worden de dag actief door te gaan. Een wandelingetje tijdens een belafspraak, een extra trap op en neer of een flink stuk fietsen. Elke kilometer telt. Gisteren liep Ruud symbolisch de eerste kilometers vanuit Vught en inmiddels zijn we de grens naar Tsjechië al gepasseerd!

Onderweg sturen we elkaar digitale ansichtkaarten van de plekken waar we langskomen. Fanatiek als we zijn zien we wekelijks welke Innvolver de meeste kilometers heeft afgelegd. En welke Innvolver nog wat extra aansporing kan gebruiken. Want de ‘schop-onder-je-kont-prijs’, die wil niemand natuurlijk. Al doen we het natuurlijk niet alleen. Eén team, één missie. Na 10.000 kilometer virtueel wandelen komen we aan op de top van de Mount Everest. Als één team over de finish. Weg met die Coronasleur! Want Corona haalt dan misschien wel de reuring uit het leven, er is meer dan een pandemie voor nodig om de reuring uit de Innvolvers te krijgen. Wij gaan ervoor. Inn it Together noemen we dat.

Gerelateerd

Meer innformatie?

Wil je meer weten over Innvolve gaat Coronablues te lijf met bedrijfsuitje naar Nepal, neem dan contact met ons op.