PERSBERICHT

Innvolve waarborgt de continuïteit, kennis en kunde. Ruud van den Broek geeft de algemene directie door aan Roel Rens en Freek Voogt.

Vught – 14.02.2023

Ruud van den Broek, oprichter van Innvolve heeft de algemene directie overgedragen aan Roel Rens en Freek Voogt. Zowel Roel als Freek zijn al geruime tijd bekende gezichten binnen het management van Innvolve. Roel is verbonden aan Innvolve als CTO en Freek is Commercieel Directeur. Ruud blijft bij Innvolve betrokken als één van de contactpersonen voor relaties. De overdracht van het dagelijks management is in de loop van het eerste kwartaal van 2023 afgerond.

Innvolve is Microsoft Solutions Partner voor Digital & App Innovation, Infrastructure en Modern Workplace. Via de Business Unit Consultancy ondersteunt Innvolve klanten met extra IT-capaciteit of een tijdelijke kennisinjectie, vanuit de Business Unit Solutions voert Innvolve voor diverse opdrachtgevers de regie op projecten en beheer.

Ruud van den Broek – “Optimistische mensen durven vooruit te kijken. Innvolve is sinds de oprichting in 2005 een bevlogen team dat dag en (indien nodig) nacht klaar staat voor onze opdrachtgevers. Deze stap garandeert de continuïteit en kracht van Innvolve. Het huidige karakter om vanuit pure betrokkenheid klanten verder te helpen en innovatie mogelijk te maken blijft zo behouden.”

Roel Rens – “Innvolve heeft vaak een sleutelrol binnen belangrijke technologische initiatieven van onze relaties. Diepgaande kennis van het Microsoft portfolio en betrokkenheid bij de processen van onze klanten maakt dit mogelijk. Door onze kennis verder te ontwikkelen, gaan we een nog grotere bijdrage leveren aan de innovatiekracht van onze opdrachtgevers”.

Freek Voogt – “Bevlogenheid, passie en drive voor het IT-vak blijven de uitgangspunten van Innvolve. We hebben ons niet alleen ontwikkeld tot een vooraanstaand kennishuis, maar onderscheiden ons ook als werkgever. Bij Innvolve doen we vette projecten bij gave klanten, dat is uiteindelijk waar het allemaal om draait!”

Over Innvolve
Met een team van ruim 120 Innvolvers werkt Innvolve aan IT-projecten voor klanten in heel Nederland. Op locatie van de klant of vanuit haar kantoor in Vught. Innvolve weet precies wat het wil, namelijk de beste dienstverlener van Nederland zijn op het gebied van Microsoft technologie. Niet zomaar een ambitie natuurlijk, maar een serieus doel. En wat is er nou krachtiger dan de combinatie van volledige focus en een duidelijk doel.

Meer informatie
Bas Botterman
Manager Marketing & Communicatie
073 684 3833
bas.botterman@innvolve.nl

Ruud van den Broek (midden) met links Roel Rens en rechts Freek Voogt.

 

Gerelateerd

Meer innformatie?

Wil je meer weten over Innvolve onder nieuw management, neem dan contact met ons op.