We wisten het gewoon wéér te flikken. Een barbecue plannen in de meest zomerse week (of tenminste, één van de) van dit jaar. En wellicht wel de allerlaatste mooie week, dus beter konden we dit seizoen niet afsluiten. Want er was genoeg te praten en te luisteren. Zomerse taferelen, zeven (!) nieuwe Innvolvers leren kennen, vakanties, nieuwe plannen én terugblikken op de afgelopen drie kwartalen. Maar dat de avond bij Anafora in Utrecht – inclusief Utrechtse Braai – een groot succes werd, daar twijfelde sowieso niemand aan.

Utrechtse Braai

Want waar Innvolvers zijn, daar is gezelligheid. Menig oogjes begonnen zelfs te twinkelen bij aankomst in de Alexandria Parkzaal vanwege herinneringen aan het kerstfeest van 2019. Voor de oplettende lezer: dat vond inderdaad dáár plaats. De avond begon met een presentatie van Roel en Freek. Zij namen ons mee in de projecten en opdrachten die we de afgelopen maanden hebben mogen doen én die staan te gebeuren. De nieuwe Innvolvers werden hartelijk verwelkomd – Marieke nog even bang dat we voor haar verjaardag “lang zal ze leven” luid zouden inzetten, maar ze had geluk – en de plannen voor komende maanden besproken.

Eenmaal alle informatie in de kwartaalmeeting besproken, stond Bas al te popelen om de binngo (bingo, natuurlijk, maar je kent onze schrijfstijl wel een beetje ondertussen) aan te kondigen. En teleurstellen deed hij niet. Als een doorgewinterde kermisexploitant wist hij de spanning hoog te houden. Alle Innvolvers hingen aan zijn lippen. Want wie wilde er nou geen Bossche Bollen sokken, cadeaubon van onze favo broodjeszaak Charlie’s, of een zwart-wit tosti-ijzer? Precies. Kwam allemaal best goed van pas. Al was Team Inkoop uitermate zelfverzekerd over de eerlijkheid waarop de bingokaarten waren ingekocht en uitgedeeld, nieuwe Innvolver Inge sleepte in de eerste ronde letterlijk alle prijzen binnen. Dat zij Innvolve versterkt op het gebied van Finance en dus bakken verstand heeft van cijfertjes, is vast toeval. Toch?

Ook Yanne heeft haar empathisch imago weer waargemaakt toen niet alleen Robbie maar ook Anthony – wel een halve minuut later – “Kien” riep en zo Anthony de hoofdprijs aan zich voorbij moest laten gaan, maar de gewonnen sokken van Yanne mocht hebben. Inn It Together for the win! En zoals Bas zijn taak als Bingomaster maar al te serieus nam, en Jente op een gegeven moment als een malle aan het rad stond te draaien om zijn tempo bij te benen, was Sanne van minimale toevoeging. Lees: balletjes aannemen die van Bas naar Jente gingen en deze bij het juiste nummertje op het bord leggen. Maar hey, A for effort.

Voor we het vergeten: tussen al deze taferelen door genoten Innvolvers van al het lekkers rechtstreeks van de Utrechtse Braai. Onder de luifels op het terras, waar het toch wel broeiend warm werd van de felle zon. Maar klagen, daar doen we niet aan. Gezelligheid, prachtig weer, mooie locatie, lekker eten, en veel informatie opgedaan. Wat wil een Innvolver nog meer?

Gerelateerd

Meer innformatie?

Wil je meer weten over Barbec-you, Barbec-me, Barbec-everybody!, neem dan contact met ons op.