Dat we bij Innvolve weten hoe je moet grillen en stoken werd enkele weken geleden wel duidelijk tijdens de Innvolve Grill Workshop met onze relaties. Reden genoeg om het nog eens dunnetjes over te doen met alle collega’s van Innvolve op de Summer Vibes BBQ.

Tijdens onze zomer BBQ luiden we de vakantieperiode Inn en konden we iedereen weer trakteren op uitstekende cijfers. Uiteraard was er naast een organisatie-update ruimte voor een heerlijk hapje eten van een speciaal ingevlogen Gooische Barbecue Koning. Locatie was natuurlijk onze prachtige groene achtertuin waar het heerlijk toeven was. Hoewel de jas later op de avond wel tevoorschijn kwamen bleef het gelukkig droog.

Het feest kwam nog lang niet ten einde want de muziek ging wat harder en we verhuisde naar de altijd gezellige feestkeuken en het dakterras alwaar het tafelvoetbalspel tevoorschijn kwam om definitief het centrale middelpunt van ons kantoor in te nemen. De kurken knalden van de fles, de muziek ging wederom iets harder en menig Innvolver kon het niet laten om de heupen los te gooien op enkele obscure hits van eigen bodem. Iedereen ging voldaan naar huis met een Innvolve koeltas met BeachInn Bingo om deze zomer de drankjes koel te houden.

Het was een mooie zomeravond in Vught waar er nog vele van gaan volgen. Bekijk hier de ultra snelle samenvatting.

Gerelateerd

Meer innformatie?

Wil je meer weten over Summer vibes in Vught, neem dan contact met ons op.