SPLUNK: TROUBLEFINDER

Meervoud van data? Probeer een modern bedrijfsproces te bedenken dat niet op één of andere wijze geautomatiseerd is. Probeer ook een voorstelling te maken van alle apparaten die tegenwoordig een verbinding hebben met internet of bedrijfsnetwerk. Dit leidt tot een onvoorstelbare hoeveelheid data.  En wat blijkt: deze data vertegenwoordigt een enorme waarde voor jouw organisatie!

SPLUNK>

Splunk biedt een data-platform waarbinnen elke denkbare bron van data verzameld, gecorreleerd en doorzoekbaar gemaakt wordt. En dat zonder de noodzaak om vooraf een (database)schema te maken waarin bijvoorbeeld veldformaten vastliggen. De intelligentie van Splunk> zorgt ervoor dat relaties automatisch worden gelegd. Dit geeft een enorme vrijheid en snelheid in de wijze waarop we data om kunnen zetten naar informatie, inzicht en dus waarde.

Benieuwd naar de wijze waarop Splunk> voor jouw organisatie waarde kan toevoegen? Ontmoet onze Splunk> consultants en/of bezoek één van onze vrijblijvende hands-on sessies in ons demo-lab.

LET’S SPLUNK IT

Blijf jij de concurrentie een stapje voor? Neem voor meer informatie over Splunk> contact met ons op.

CONTACT